sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kuntosalin ärsyttävimmät

Kuntosalilla monet asiat pistävät ärsyttämään ja häiritsemään omaa keskittymistä treeniin, päätin tehdä top 10 listan kuntosalin ärsyttävimmistä tapahtumista, eivät kyllä tosin ole ärsytys järjestyksessä, mutta ehkä joku kanssa harrastaja osaa samaistua näihin tai ehkäpä lisätä jotakin? :);)

Kuntosalin ärsyttävimmät top 10 

1. Painot
Mikä onkaan raivostuttavampaa kuin lattialla lojuvat käsipainot tai tangossa kiinni olevat levypainot? Eihän kukaan siinä vaiheessa tiedä, että varaako joku tiettyjä painoja tai laitetta jos painot eivät ole omilla paikoillaan.

2. Painot nurinkurin
Kun isot levypainot laitetaan pienempien eteen paikalleen. Niin ärsyttävää kun haluaisit pienen levypainon ja huomaat ainoan vapaan levypainon olevan 25 kilon mötikän takana piilossa!

3. Varaaminen
Laitteiden varaaminen... ääh, niin raivostuttavaa kun joku varaa samaan aikaan kahta laitetta, eikä anna muille mahdollisuutta mennä tekemään välissä, vaan jättää vain oman hikirättinsä paikalle varauksen merkiksi.

4. Pissikset
Oikeastaan tämä enemmän naurattaa kuin ärsyttää, no okei ärsyttää paljon. Naiset haloo, salille ei tarvitse laittaa järjettömiä sotamaalauksia naamaan, kun kuntosalillehan minun tietääkseni mennään vain treenaamaan, itse en ikinä treenaisi meikit naamassa, nehän olisivat heti poskilla!

5. Nenäliinat
Välillä salin nurkkia ja lattioita koristaa ihanat hikiset nenäliinat, siis hyi hitto miten inhottavaa!

6. Kyylät
Treeni rauhaa kyllä ei ole, kun vakio kyylääjä sattuu vahingossa samaan aikaan salille, kaikkia tämä tuijottaminen ei haittaa kuntosalilla, mutta mua se todellakin häiritsee.

7. Tunkeilijat
Tämä on ehkä kaikista ärsyttävin näistä kaikista, kun joku tulee kesken sarjan huitomaan eteesi tai höpöttämään turhuuksia, kaverit hei onko teillä näössä vikaa vai miksi ette tajua että mulla on homma kesken ja häiritä ei tarvitse?!

8. Ylimielinen ja ärsyttävä personal trainer
Kuntosalilla jossa käyn on todella ärsyttävä personal trainer, hän menee häiritsemään ihmisten treenejä, kun kokee niin pahasti tarvetta mennä pätemään asioista ja kertomaan omasta asiantuntemuksestaan.
Kyllä ihmiset osaavat pyytää apua jos sitä tarvitsee, tyrkytys on ihan not!

9. Hengailijat
Huvittavaa, kun salille tulee ihmisiä jotka vain lörpöttelevät kovaan ääneen puhelimeen, ja välissä tekevät kymmenen punnerrusta jonka jälkeen soittavat toiselle ystävälleen ja menevät istumaan kenties johonkin laitteeseen.

10. Luovuttajat
Luovuttamista mä en vain tässä harrastuksessa kestä, mä olen sellanen tyyppi että sitten kun tuntuu että nyt ei kyllä enään yhtään toistoa mene, niin kyllä jumankekka ainakin sata vielä väännetään!
Se on vaan niin raastavaa kuulla salilla kun joku tokaisee laiskasti "en tee loppuun, en jaksa enää" 
Tällöin ajattelen vain mielessäni että voi kyllä sinä jaksaisit!

Ps. Olen miettinyt että voisin toteuttaa kysymyspostauksen lähiaikoina, eli laittakaahan teitä askarruttavia ja ei niin askarruttavia kysymyksiä tulemaan! Kiitos kysymyksistä jo etukäteen! 
♥ Sanni

(Kuvat: weheartit)


12 kommenttia:

 1. Miltä sun treeniohjelma näyttää tällä hetkellä? Parhaat palkkarit? Minkälaisia kesäsuunnitelmia? Yleisin aamu-ja iltapala? Montako tuntia nukut yössä?

  VastaaPoista
 2. haha, tää oli hauska postaus! Kyllä nää on tuttuja munkin vakkarisalilla, etenkin noi että isot painot pienten eteen sekä tangoissa kiinni olevat painot, argh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Arvasin että en ole ainut näiden ärsytysten kanssa! :D

   Poista
 3. sähän kuulut tohon pissikset osioon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin onneksi jollain taas oli fiksua sanottavaa :D

   Poista
 4. Mikä sai sut muuttamaan sun elämäntyylin noin radikaalisti?
  Miten sun perhe suhtautui muutokseen?
  Tukeeko ne sua vai tueeko valittamista esim. ruuista yms.?
  Onko sulla pysyny samat kaverit kun ennen tätä muutosta?
  Kuinka kauan sitten aloitit muutoksen? saisko vaikka ennen/ihan alkuajoilta vs. nyt kuvia?
  Ootko ajatellu body fitness yms juttuihin osallistumista koskaan?
  Kuunteletko musaa salilla?

  VastaaPoista
 5. Vau! Vaikutat tosi mukavalta tyypiltä! Oot ihanan aito ja omanlainen :) oon lukenu yhteen putkeen kaikki sun postaukset :D oot ihan älyttömän kaunis vielä! Ja taidat seurata mua instagramissa ja mä sua :P t. Jätkä Helsingistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paljon :) Oisit nyt nimellä laittanut! :)

   Poista
 6. Tohon vielä että ärsyttää myös ne keski-ikäset miehet kaljamahoineen, jotka tulee siellä neuvomaan miten vatsalihaksia pitää tehdä, tykkäsin tosi paljon tästä postauksesta! Oot suuri inspiraation lähde! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo ne neuvojat on kyllä huvittavia! :D Ja kiva kuulla, kiitos hurjasti! :)

   Poista
 7. Mua kanssa ärsyttää nuo painot! Toinen on jos esim kyykkytelineeseen/smith-laitteeseen jätetään isot painot sinne iha ylös, niin mitenkäpä ne sieltä alas otat... Ihana postaus, nousi hymy iha huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, se on tosi ärsyttävää! :D Juuri tänään kun aamulla olin salilla, niin joku oli jättänyt juuri noin smith laitteen jälkeensä, yritä siinä sitten kurotella sitä alas sieltä! :D Ja kiva kuulla, kiitos :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️