lauantai 11. lokakuuta 2014

Sports Nutrition mainoskuvaukset

Viime viikolla töissä sain tietää että perjantaina 10. lokakuuta myymälään tulee kuvausryhmä kuvaamaan Sports Nutritionin mainosta varten. Silloin minulla ei ollut minkäänlaista tietoa siitä mihin mainos menee tai mitä siinä tulee tapahtumaan ja sanoin ilomielin kyllä siihen, että saan näkyä taustalla. Ajattelin että ei siinä mitään sen kummempaa kun hieman taustalla näkyy.
Kuvausryhmä tuli aamupäivällä myymälälle, kävivät läpi tehtäviä asioita ja suunnittelivat mainoksen kulkua yhdessä Jaana Kotkansalon kanssa joka hoiti mainoksessa myymälän ja verkkokaupan esittelyt sekä Sports Nutritionin oman tuotesarjan Force nutritionin esittelyn.
Parin otoksen jälkeen Jaanan osuus saatin purkkiin ja sen jälkeen alkoi yksi kuvausryhmäläinen asettamaan minulle mikkiä ja ajattelin että voi hitsit, mitä tässä nyt tapahtuu? Ilman mitään sen suurempia varoitus aikoja täytyi minun näytellä kaksi asiakastilannetta! Siis mitä ihmettä, minun?! En ikinä ennen ole ollut edes kameran edessä...
Ensimmäinen asiakastilanne meni täysin luonnollisesti ja hyvin, kun en kerennyt sisäistää asiaa että minua kuvataan samalla. Toisessa tilanteessa tuli sitten selitettyä, että nämä tuotteet sisältävät palautusta tukevia mitamiineja ja vimeraaleja, siis joo nimenomaan mitamiineja ja vimeraalejahan se olikin... Mutta onneksi sain sitten kakistettua ulos oikeat tiedot muutaman uudelleenoton jälkeen.
Voi että se oli kyllä jännittävää, sydän jyskytti aivan täysillä ja tuntui siltä että se pomppaa ihan kohta rinnasta ulos. Nyt vain jännittämään miltä lopullinen mainos tulee näyttämään. Kyseinen mainos tulee siis pyörimään tv:ssä jollain HD kanavalla.
Valitettavasti itse kuvaustilanteista en ottanut omalla kameralla kuvia, mutta myöhemmin kuvailin itsenäisesti myymälässä, koska haluan myös esitellä Sports Nutritionin ja sen tarjonnan kunnolla blogini puolella. Sports Nutrition verkkokauppana on Suomen vanhimpia tekijöitä, ja myymälä on avattu vasta toukokuussa 2014, joten se on monille varmasti vielä aivan tuntematon. Myymälässä tärkein asia johon kiinnitämme huomiota on asiakaspalvelu (asiakaspalvelu toimii myös verkossa sähköpostin välityksellä, ja tottakai myös minulta voi kysyä jos jokin mietityttää lisäravinteiden hankinnassa). Myymälässä jokaista asiakasta vastassa on iloinen asiakaspalvelija joka tutustuu asiakkaan tarpeisiin, taustaan ja tavoitteisiin eikä jauha purkkaa tiskin takana elämään kyllästyneen näköisenä. Monet luulevat että lisäravinteet on vain salilla lihaksia pumppaaville pirkoille ja markuille, mutta asiahan ei ole niin. Siksi perehdymmekin asiakkaiden harrastuksiin ja kyselemme ravintoon sekä liikuntaan liittyviä asioita. Katsomme siis kaikille yksilöllisesti oikeanlaiset ravinteet, jotka tukevat kehitystä ja palautumista juurikin siitä omasta lajista, on se sitten baletti taikka voimailu.

Myymälän ja verkkokaupan puolelta löytyy laaja valikoima kaikenlaisia proteiineja, aminohappoja, treenilatureita, vitamiineja, mineraaleja, proteiini ja energiapatukoita sekä myös jonkin verran vaatteita ja asusteita. Kaikissa tuotteissa on monia eri vaihtoehtoja ja myös allergikoille ja herkän vatsan omaaville löytyy hyvät ja toimivat tuotteet. Sports Nutritionin valikoimasta suurimman osan proteiineista valmistaa ruotsalainen Self nutrition. Self on myös vähän aikaa sitten myös julkaissut uuden tuotesarjan joka on nimeltään herself, ja se on tarkoitettu naisille. Ja tuotesarjaa ei olla tehty pelkästään naisellisten purkkien takia, vaan tuotteiden toimivuus on testattu Ruotsissa naisten testiryhmässä. Herself valmisteet tukevat siis kiinteytys projektissa.
Valikoimassa on myös mm. Mannisen tuotteita, muiden tuotteiden valmistajia on esimerkiksi. MusclePharm, QuestNutrition ja Foodin. Sports Nutritionilla on myös oma tuotesarja Force nutrition, jolta toistaiseksi löytyy vitamiineja ja mineraaleja, tehonlisääjiä ja aminohappoja yms. Forcelle ollaan kehittämässä myös proteiinia, joka toivottavasti saadaan pian myyntiin.

Halusin myös siksi tehdä tämänlaisen postauksen sillä olen ryhtymässä yhteistyöhön Sports Nutritionin kanssa. Lähitulevaisuudessa kun messut yms muut kiireet ovat ohi, niin teille lukijoilleni on tiedossa alennuskoodia verkkokauppaan ja mahdollisesti myös muuta mukavaa :)
Jos olette Lahdessa päin, niin käykäähän ihmeessä fitnessexpoilla Sports Nutritionin ja Selffin osastolla tutustumassa tuotteisiin ja huikeisiin messutarjouksiin! Itse en valitettavasti majoitusongelmien takia päässyt messuille töihin, joten minä en siellä valitettavasti ole kertomassa tuotteista, mutta onneksi meillä on muita huikeita tiimiläisiä ja työntekijöitä siellä vastassa :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hauska juttu toi mainokseen pääseminen! Ja hei toi kauppa kuulostaa älyttömän mielenkiintoselta ja käymisen arvoiselta, pitääpä joskus päästä käväisemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo oli kyllä hauska ja jännittävä juttu kun ihan yhtäkkiä vaan mua kuvataankin johonkin mainokseen, hah :D Ihan huippu juttu, tuu ihmeessä käymään niin katotaan sulle sopivat ja oikeat lisäravinteet johonkin oikein sopivaan hintaan! :) Ja ei mitään tarvitse välttämättä edes ostaa, voit tulla ihan kattelemaankin vaan ja kyselemään jos jokin askarruttaa :)

   Poista
 2. Ei sul olis antaa mitään alennuskoodia NYT blogin lukioille tonne myymälään ;))
  Pitäis päästä ostaa protskuja ja alennuskoodi kelpais kyl, heh ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä valitettavasti, mutta mahd. pian! :) Tarvitsetko apua lisäravinteiden hankinnassa vai onko jo selvät sävelet mitä olet hankkimassa? :)

   Poista
  2. Juu kiitti! :)
   Micro whey activea sä oot täällä kovasti kehunu niinku muutkin blogeissaan niin ostin viime kerralla sitä 1kg pötikän.
   Nyt on käytetty toi loppuun ja oon kyllä tykänny niin pitää tulla toi 4kg laatikko ostaa :P

   Mul oli toi aikasempi tosiaan stevia mansikan makuisena, toi on ihan ookoo ja tuli kyllä juotua, mut mietin et oiskohan suklaa parempi? Maistuuko se suklaa ihan suklaalle ? (stevia siis!) Aattelin et tyhmä ostaa 4kg suklaata ja jos en sit tykkääkkään. Ei teillä oo siel myymälässä mitään "testeriä" et voi maistaa miltä maistuu ? haha :D

   Poista
  3. Mahtava juttu! :)
   MWA on kyllä suosittu ja hyvä tuote. Olen itse maistanut vain aspartaamilla makeutettua suklaata, se oli ainakin tosi hyvää. Mutta tosiaan aspartaamihan on paljon voimakkaampi makeutusaine kuin stevia, eli joitain eroja niissä kyllä on ja monet asiakkaat ovat kertoneet että aspartaamilla makeutetut ovat hieman täyteläisempiä. Mutta monet ovat kyllä kuitenkin steviasuklaasta pitäneet kovasti, joten voisin kyllä suositella kokeilemaan :) Ja jos ei se tunnukkaan omalta, niin varmasti joku kaveri sen voi sitten loppuun käyttää jos haluat välttämättä sen 4 kiloa ostaa :)
   Myymälässä ei valitettavasti tällä hetkellä ole enää testereitä, kun ne loppuivat! Toivottavasti mahdollisimman nopeasti saataisiin lisää niitä :D

   Poista
 3. missä tämä liike on ? :) kun ite oon nyt tilaillu vaan tuolta Fitnesstukulta protskuja. Oot upee !
  http://jasminkristiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vantaan Koivuhaassa, osoite on Kuriiritie 23-25, 01300 Vantaa :) Tulee ihmeessä käymään paikanpäällä!
   Ja kiitos paljon :)

   Poista
 4. Mikä ton sähköpostiosoite on, että mihin voi laittaa viestiä, että sais just oikeet ravintoaineet ittelle?=))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit laittaa ihan vaan mullekkin postia, niin minäkin voin kyllä auttaa :) sanni.tuomi@hotmail.com

   Ja sportsnutritionin nettisivuilla voi jättää yhteydenoton jos et välttämättä halua minun kanssa ravinteista keskustella :) http://www.sportsnutrition.fi/contact_us.php

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️