tiistai 4. marraskuuta 2014

Before, during and after...

Täytyy taas heti postauksen alkuun pahoitella nykyistä postaustahtiani. Tietokoneelle pääsy on pieni ongelma, mutta yritän saada tehtyä etu käteen valmiita postauksia joita voisin ajastaa, jottei elämä blogini puolella kuolisi totaalisesti joka viikko. Jonkin verran on tullut lukijoitakin lisää, vaikka on ollut hiljaisempaa kuin ennen. Teitä on kohta kerääntynyt yhteensä jo melkein 270 rekisteröitynyttä lukijaa, vautsi! En olisi ikinä uskonut, että minun pienellä elämääni käsittelevällä blogilla tulisi ikinä olemaan edes kymmentä seuraajaa... Mutta toisin kävi, tervetuloa kaikille uusille lukijoille! ♥️

Elämässäni ei ole tapahtunut viime aikoina mitään sen kummallisempaa, koulua, töitä ja treeniä, niinkuin aina. Nyt myös ilokseni pääsen työhaastatteluun yhdelle kuntoklubille. Toivottavasti saisin paikan, niin saisin tekemistä tylsille arki-illoilleni! Ja köyhänä opiskelijana lisätulotkaan eivät ole pahitteeksi... Ja mikäs sen parempaa kuin työskennellä sen ympärillä mitä rakastaa, lisäravinteita, kuntosaleilua ja sporttisia ihmisiä, jee! Tosiaan nyt vihdoinkin sain myös alennuskoodin jota olin jo aikaisemmin teille lukijoilleni lupaillut, lisää siitä loppupostauksessa! Nyt ensin vähän lisää lisäravinne hömppää ja käyttökokemuksia niistä.
(Kameran akku päätti loppua juuri sillä hetkellä kun aloin ottamaan kuvia, joten saatte tyytyä tällä kertaa hieman surkeampiin puhelimellani otettuihin kuviin...)

Ennen, aikana ja jälkeen. 
Nyt päästään siis otsikon mukaiseen aiheeseen. Itselläni on tällä hetkellä käytössä lisäravinteita jotka nautitaan treenien ympärillä. Palautusjuoma ja aminohapot ovat jo kerran vilahtaneetkin blogini puolella, mutta treenilaturi on ihan uusi juttu minullekkin. Nyt siis kerron hieman tarkemmin lisäravinteistani ja käyttö kokemuksista, sillä nehän kiinnostavat kuitenkin kaikkia. Eihän kukaan haluaisi käyttää tuotetta, josta ei olisi kuullut mitään palautetta...


Ennen treeniä: Mania!
Ennen en ole siis tehonlisääjiin oikein tehnyt tuttavuutta, mutta halusin ottaa kokeiluun itselleni sellaisen. Mietin monen tuotteen välillä ja päädyin Mannisen Mania!:aan, sillä työkaverini suositteli sitä ja itsekin tiesin sen olevan asiakkaiden suosikkituote. Mania! on siis aminohappo-kofeiini-elektrolyytti valmiste joka nautitaan n.30 minuuttia ennen treeniä. Mania mm. parantaa vireystilaa, estää lihasten happamoitumista ja lisää rasvavarastojen käyttöä energiaksi sekä sen sisältämät aminohapot estävät immuniteetin heikkenemistä.

Manian otin käyttöön viime viikonloppuna, joten muutamat treenit tuotteen vaikutuksen alaisena on jo takana. Ja voin kertoa, että kyllä potkii ja pirusti! Erityisesti huomaan beta-alaniinin ja sitruliinimalaatin vaikutuksen treenin aikana. Beta-alaniini tosin aiheuttaa todella ikävän tuntuisen kirvelyn iholla, mutta toisaalta ajattelen että se on ihan hyvä, nimittäin se vasta pistääkin muhun vauhtia kun ns. yritän pumpata kirvelyn pois. Sitruliinimalaatti taas estää lihasväsymystä, jonka huomaa treenissä hieman oudosti, kun lihaksissa polte ja kipu ei tunnu samalla tavalla kuin tavallisesti. Manian voimalla jaksaa kyllä tehdä ihan viimeisimmätkin toistot loppuun asti ja hiki virtaa kyllä aivan julmettoman paljon, kun normaalistikin hikoilen aivan järjettömästi mutta mania vielä buustaa sitä lisää... :D

Maku vaihtoehtoja tässä tehonlisääjässä ei ole kuin vain mustaherukka, joka on ihan ok. Eihän sitä oikeastaan mitkään tehonlisääjät herkulta maistu... Nenästä kiinni vaan ja ääntä kohti sanon minä!
(Lisää tuotteesta täällä)

Treenin aikana: BCAA 8:1:1 *
Treenin aikana estän katabolian (=lihasta hajoittava tila) Forcen kalorittomalla BCAA juomalla. BCAA jauhe sisältää siis haaraketjuisia aminohappoja (leusiini, valiini ja isoleusiini) joilla on myönteiset vaikutukset lihastenkasvulle. Forcen BCAA juoma nostaa proteiinisynteesiä ja rakentaa lihaksia. Proteiinisynteesi on prosessi, jolla solu valmistaa aminohapoista proteiineja.

Tämä BCAA juoma on ollut käytössäni jo noin kuukauden ajan. Huomasin heti eron treeneissäni, kun oloni oli paljon virkeämpi ja treenit menivät paremmin lihaksiin perille. Ja makuna onkin sitten raikas päärynä. Joka on todella hyvää, juurikin sitä mitä etiketissä lupaillaankin. Vertaisin makua ehkä hiilihapottomaan smurffi limuun, nam! (Lisää tuotteesta täällä)

Treenin jälkeen: Recovery50 *
Heti treenin jälkeen juon palautusjuoman, jotta palautumis prosessi lähtee heti käyntiin ja lihakset saavat rakennus ainetta. Recovery50 sisältää nopeasti imeytyvää 100% heraisolaattia sekä nopeita hiilihydraatteja. Siihen on lisätty myös palautusta tukevia vitamiineja ja mineraaleja sekä aminopeptidejä jotka parantavat immuniteettiä, stimuloivat kasvuhormonin eritystä sekä alentavat verenpainetta.

Recovery50 on ollut käytössäni myös noin kuukauden verran. Olen huomannut selkeän eron palautumisessani ja kehityksessäni nyt jo hieman pitkä aikaisemman käytön jälkeen. Olen tosin myös lopettanut hiilihydraattien- ja kroppani kyttäämisen kriittisellä ja rajoittavalla silmällä, joten sekin on toki vaikuttanut asiaan.
Makuna toimii suklaa. Olen ihan tyytyväinen makuun, se on täyteläinen ja maistuu suklaalle mutta malto hieman tulee suklaan läpi, mutta se ei ainakaan minua itseäni haittaa.
(lisää tuotteesta täällä)

Tälläisillä tuotteilla mä annan lisäpotkua treeneilleni ja kehitykselleni, minkälaisia tuotteita teillä mahdollisesti on käytössä? Nyt on viimeistään loistava aika ottaa lisäravinteet käyttöön, sillä...

Nyt lukijoilleni -10% alennusta Sports Nutritionin verkkokaupassa
Koodilla SANNI10
*Koodin käyttö edellyttää asiakastilin rekisteröinnin
(Kirjoitathan koodin isolla ja yhteen)

* Yhteistyössä sportsnutrition.fi

6 kommenttia:

 1. Kiinnostuin suuresti tuosta maniasta! Sopiiko se lihasta kasvattavalle, laihduttajalle vai sekä että? mistä sitä saa ja kuinka paljon maksaa?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Sanoisin, että se sopii ihan kumpaankin tarkoitukseen. Mania tuo vain lisäpotkua treeneihin ja toki auttaa myös lihasten kasvatuksessa :) Ainakin sportsnutritionilta saa, ja tuo 800 gramman purkki maksaa 39,90€ mutta jos tilaat tuotteen sportsnutritionin verkkokaupasta, niin saat -10% alennuksen rekisteröimällä asiakastilin ja käyttämällä koodia SANNI10
   http://www.sportsnutrition.fi/mania-800g-p-798.html

   Poista
 2. Minua kiinnostaa että kuinka pitkään tuon manian vaikutus kestää, että onko treeninkin jälkeen sitä pistelyä tai muuta vaikutteita siitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Beta-alaniini pistelee maksimissaan 10 min. Manian teho kuitenkin pysyy koko treenin ajan ja sen jälkeenkin. Ja koska se myös piristää, niin ei kannata nauttia ihan yötä vasten tai voi jäädä yöunet aika kehnoiksi :D Toimiva tuote kyllä on! Varsinkin nyt dieetillä olen huomannut tehon vielä paremmin, kun kokoajan väsyttää pirusti, mutta treenit kyllä jaksaa vetää ihan täysillä ja tuntuu siltä, ettei lihaksista lopu paukut ikinä! :D

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️