tiistai 3. helmikuuta 2015

Herkulliset pudding pannukakut

Tein yhtenä iltana viime viikolla niin hyviä protsku pannareita, ettei mitään rajaa! Siis voitteko uskoa, yksikään niistä ei mennyt pieleen! Varmasti aika moni kuten minä kuuluu siihen sakkiin, jolla nämä kuuluisat proteiini letut ovatkin vain yksi taikina mössö läjä.... Mutta tällä kertaa niin ei käynyt, vaan jokaisesta lettusesta tuli ihanan rapsakoita ja hyvä rakenteisia. Kiitos siitä Mannisen herkulliselle Puddingille ♥️
Ei muuta tarvinnut tehdä kuin pyöräyttää maidosta ja pudding jauheesta "taikina" valmiiksi ja paistaa kookosöljyssä pannulla. Kätevää, kun ei enää tarvinnut sotkea erikseen valkuaisilla ja proteiini jauheilla, kun pudding jauhe sisältää valkuaisia, joka hyydyttää puddingin paistaessa pannulla!
No okei, ehkä vähän juksutin kun sanoin kaikkien onnistuneen täydellisesti... Yksi meni hitsi vieköön palamaan reunasta kun aloin soheltamaan banskun ja marjojen kanssa!
Tuo annos oli kyllä tuhottu jo alta aikayksikön! Täytyy tehdä näitä kyllä joku toinenkin päivä, mutta jos nyt vähän yrittäisi noita jauhoja säästellä, ettei tarvitse olla joka viikko hankkimassa uutta... heh

Onko joku teistä lukijoistani kokeillut tehdä pannareita pudding jauheesta? Jos ette ole, niin kannattaa kokeilla!(Huom. jos pudding jauheesi ei sisällä valkuaisia, ei se tällöin hyydy pannulla ja saa hyvää rakennetta)

PS. Kysymyksiä voi laittaa vielä sunnuntaihin asti, joten kipin kapin tykittämään kysymyksiä meikäläiselle edelliseen  postaukseeni, tai vaikka tähänkin jos haluaa!
<3 Sanni

3 kommenttia:

 1. Yammyyy! Vois kokeilla itsekin!

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :p Kannattaa ehdottomasti, niin helppo tehdä ja tulee tosi hyviä! :)

   Poista
 2. Mitkä on sun lemppari olkapää liikkeet?
  Harrastaako sun sisko yhtä aktiiviststi liikuntaa kun sä?
  Pystynkö kasvattamaan 5kk näkyvät olkapäälihakset?:D
  Tuleeko sulle paljon kommentteja, joita et laita näkyville ollenkaan?
  Vieteätkö paljon vapaa-aikaa kavereiden kanssa?
  Onks sulla koskaan ennakkoluuloja vaikka täällä blogissa, että aatteleksä koskaan tyyliin et " emmä viitti näin kirjottaa tai tästä aiheesta, jos ne pari tyyppii vaikka sattuis lukee" tai jtn tollasta ylipäätään?=)
  Haluisitko päästä jatkossa kirjottelemaan fitfashioniin?
  Meinaatko siis kisata bikinifitneksessä vai missä? Ja voitiko tehä siitä ja sun tavoitteista ihan postauksen?

  siinä parit kyssärit kysymyspostaukseen:)

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️