sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Jalkajumppaa ja tehonlisääjä vinkki!

Heippa hei!♥️ Miten teillä siellä viikonloppu sujui?
Mulla oli taas ihan perus treenin ja levon täytteinen viikonloppu. Eilen oli selkäjumppaa ja tänään aamulla oli vuorossa jalkatreeni. Oli muuten hyvä aika mennä sunnuntaina heti aamusta puntille, kun oltiin siellä Roberton kanssa ihan kahdestaan! Sai treenata rauhassa ja saatiin napsastua muutamat kuvatkin, niin eiköhän nyt sitten oteta pikku takaisin heitto aamuiselle jalkajumpalle!
JALKATREENI:
5x12 Hack kyykky väärinpäin
4x12-15 Supersarja: Jalkaprässi leveänä ja kapeana (Robbari teki vain jalat perus asennossa)
3x15+15 Pudotussarja takareisille laitteessa + pakarapotku "pumppausta" ilman painoja välissä
3x15+15 Pudotussarja etureisille laitteessa
3x20+20+20 Pohkeet seisten joka suunnasta (jalat eteen, sivuille ja sisäänpäin käännettyinä)

Tälläinen satujumppa tällä kertaa! Ruvennut taas treenit kulkemaan ihan kivasti, kun on enemmän hiilaria koneessa ja lihakset saa vähän pumppiakin. Treenaan tällä hetkellä jalat pari kertaa viikkoon ja aina tämä sunnuntai treeni on enemmän Ropsun mukaan tehtävä, eli siis keskitytään enemmän isoihin raskaisiin liikkeisiin ja vähän pumppaillaan lopuksi etu- ja takareisiä. Yksin toisessa jalkajumpassa painotan sitten enemmän pienempiin tiettyyn kohtaan kohdistuviin liikkeisiin. (esim. pakarapotkut, lantionostot, bulgarialaiset askelkyykyt yms muut "tyttöjen liikkeet" joille Robbari ei lämpene eikä liikepörssiinsä mukaan tempaise, haha!)

Tälläiset pikaiset jumppamoikat tulin heittämään, mutta vielä yksi juttu!! Nimittäin Forcelta on tullut ihan hillitön tehonlisääjä uutuus! Taino, eihän tämä oikeastaan ole täysin uusi tuote, mutta uudelleen kehitelty ja oikein toimiva!
Tidididiiiii! GH STACK FUNKY candy cola!
Forcelta on siis tosiaan tullut nyt myyntiin takaisin aikaisemmin todella suosittu GH STACK.
Nyt GH STACK on vain kehitelty vieläkin paremmaksi ja siitä on tehty karkkikolan makuinen pureskelu tabletti. Mulle tämä oli ihan super juttu, sillä en ole pitkään aikaan voinut käyttää mitään tehonlisääjiä, kun liika kofeiini niissä on aiheuttanut minulle sydämen tykytyksiä.
Mutta nyt onneksi sain testiin tämän pumppituotteen, joka on täysin kofeiiniton! Näitä kun mutustelee nassuun muutamat ennen treeniä, niin kyllä pöhisee! Näissä on vain sellainen huono puoli, että näitä voisi oikeasti syödä kuin karkkia, kun ovat niin hyvän makuisia, heeh :D
Tilaa >tästä< omasi!
Ja muistathan, että koodilla SANNI10 saat -10% alennuksen tilauksestasi sportsnutritionilla.
Ja muistathan myös sen, että jos jokin askarruttaa lisäravinteissa ja niiden käytössä, niin mulle voi nakata sähköpostia! Autan mielelläni :)

♥️ Sanni

2 kommenttia:

 1. Tuolla lukee että ei myydä alle 18 vuotiaille, miks?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Ikäraja oli k18, koska tehonlisääjät eivät sovi lapsille. Juttelin kuitenkin tästä sportsnutritionin omistajan kanssa ja hän kertoi, että ikäraja on muutettu nyt ja se on 15. GH stackkia voi siis käyttää myös nuoret sali harrastajat :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️