perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannus vatsatreeni (video!)

Moikkamoi! Kaikki on varmasti jo tavalla tai toisella juhlistamassa juhannusta. Itselläni juhannus menee kaupungissa, eikä oikein mitään suunnitelmiakaan ole tehtynä. Todennäköisesti siis koti-ilta tiedossa. (... harmi kun kaupat on tänään kiinni, niin jäi benkku jenkut saamatta kaveriksi) Huomiseksi aamupäiväksi ollaan Kian kanssa sovittu jo yhteistreenit, niin eipä tässä tänään mitään sen kummempaa tekemistä tarvitse ollakkaan. Aikaisin nukkumaan ja huomenna aamulla reippaana salille paukuttamaan olkapäitä!
Tänään kävin aamupäivällä treenaamassa selän ja hauikset, sekä työstin myös teille vatsa treenin kaikkien juhannus herkkujen vastapainoksi ;) Tämän vatsatreenin voit suorittaa missä ikinä oletkaan... Mökillä, omassa huoneessa, pihalla, olohuoneessa, kuntosalilla tai missä vain! Ei muuta, kun treenaamaan :)
Jos video ei näy, tässä linkki siihen.

Hyvää juhannusta kaikille! Nauttikaa ja ottakaa rennosti :)
♥️ Sanni

Ps. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein videon. Olisin kiitollinen kaikesta palautteesta siihen liittyen. Toivoisitteko jatkossa kenties enemmän video postauksia? :)

6 kommenttia:

 1. Moikka!
  Oon ihan vasta löytänyt sun blogin ja instagramin ja oon melkeen koko blogin lukenut läpi!! Vaikutat todella kivalta tytöltä ja huomaa että oikeasti haluat kehittyä urheilijana etkä vaan leiki olevas joku mitä et ole :-) Ja tää video oli tosi kiva ja liikkeet on sellasia mitä ei ehkä kaikki tiedä eli plussaa siitä kun ei ole niitä perus lankkua ja rutistuksia! Toivon sulle kaikkea hyvää tulevaisuudelle ja tsemppiä ja jaksamista urheilusuorituksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos kovasti oikein kivasta ja mieltä piristävästä kommentista :) Mukavaa saada positiivista palautetta!

   Kehittyä kyllä tosiaan haluan, ja kovasti! Omaan selkeät tavoitteet ja aion raivata tieni sinne, tavalla tai toisella! Panostus tähän lajiin on vähintään 110% ja niin pitääkin olla, jos todella haluaa menestyä ja saavuttaa unelmia! Tämähän pätee ihan muihinkin asioihin, mitä ikinä sitten haluaakaan tehdä :)

   Kiva kuulla, että tykkäsit videosta! Ajattelinkin, että nuo liikkeet eivät välttämättä ole kaikille ihan tuttuja, mutta kuitenkin helposti suoritettavia :)

   Kannustus ja tsempit ovat ihan kullan arvoisia ja ne vain ruokkivat motivaatiota hurjasti lisää! Joten kiitos hurjasti niistä♥️

   Poista
  2. ^jap, tässä toinen! Kuten edellisessä kommentissa kirjoitin niin sun blogista saa niin paljon inspiraatio juurikin siitä että olet tosissaan ja tiedät mistä puhut! Ja video oli hyvä, ehdottomasti lisää niitä :-)!

   Poista
  3. Voi miten kivaa, kiitoskiitoskiitos!♥️ Mukava juttu, että myös tykkäsit videosta! Yritänkin siis jatkossa myös tehdä enemmän video postauksia :) Saa nähdä, että mitä kaikkea keksin!

   Poista
 2. Hyvä video muuten, mutta jäit kuvasta hieman pois. Eise kyllä haitannut, kun liikkeet olivat selkeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin itsekin, että tosiaan vähän ala kanttiin kuvasin tuon videon! :D No ensi kerralla paremmin :) Hyvä kuitenkin, että liikkeet olivat selkeät!

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️