sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Uutta treenijakoa ja ajatuksia fitness kilpailuista

En ole pitkään aikaan puhunut oikein tavoitteistani. Kevään dieetti oli yks välitavoitteeni. Siinä onnistuin hyvin ja olen todella ylpeä itsestäni, kun vedin sen kunnialla läpi vaikka pää meinasi antaa periksi ja lopussa oli hankalaa. Fiilikset on tällä hetkellä ihan himpulan hyvät! Ruokaa on tarpeeksi, treeni kulkee älyttömän hyvin ja jumpalla saa hyvän pumpin, kun on hiilaria taas kunnolla koneessa.
Olen taas hieman vaihtanut treenijakoani ja nyt treenailen 3 on 1 off tyylillä. Eli esimerkkinä näin:

1. päivä: Selkä, hauis + vatsat
2. päivä: Jalat 
3. päivä: Olkapää, rinta ja ojentaja + vatsat
4. päivä: Lepo
- Ja alkuun!-
1. päivä: Selkä + vatsat
2. päivä: Jalat
3. päivä: Olkapää + vatsat
4. päivä: lepo

Pidän siis nykyään enemmän lepopäiviä, kun niinhän se vain on, että lihas kasvaa levossa ja kroppa tarvitsee myös lepoa palautuakseen kovista treeneistä! Pääasiassa treenailen jalkoja, selkää ja olkapäitä, sillä ne kaikista eniten kehitystä tarvitsee. Hauista, rintaa ja ojentajaa tulee treenattua vain selkä ja olkapää treenien ohessa vähän.
Olen todennut tämän treenijaon hyväksi, kun lepoa tulee kuitenkin aina kolmen treenipäivän jälkeen ja lihakset saa aina treenattua neljän päivän välein. Nyt kun vielä jaksaisi kunnolla tehdä lihashuoltoa, niin luulisi kehitystä tulevan, kun asiat ravinto ja uni puolellakin ovat mallikkaasti! Mulla on nyt ihan älytön halu kehittyä ja muutenkin todella hyvä fiilis tästä hetkestä ja tulevaisuudesta. Jeejee huippua :)
Kuvat tältä päivältä mun ja Kian selkätreeniltä! ... Ja kun joku kuitenkin kysyy: pöksyt ovat Gina Tricotista :)
Olen niin kiitollinen ja onnellinen siitä, että olen löytänyt itselleni sen oikeanlaisen elämäntavan ja voin tehdä sitä mitä rakastan. Mulla on niin palava halu tehdä ja jatkaa tätä hommaa. Haluan kovasti kehittyä ja saavuttaa jotain upeaa.

Lähinnä mielessäni pyörii tällä hetkellä body fitness kilpailut. Kisakuume ja motivaatio on kova, mutta tiedän että en ole vielä valmis. En halua nousta lavalle näyttämään vajaata kuntoa ja pettymään itseeni. Haluan menestyä ja tavoitella sitä kirkkainta pystiä, niinkuin varmasti jokainen joka tosissaan kilpailee. Sitä ennen täytyy vielä tehdä todellakin paljon töitä ja lopussa toivottavasti kiitos seisoo. Maltti on valttia ja nyt täytyy todellakin malttaa vielä kehittyä ennen kisalavoille lähtöä. 

Nyt siispä rennolla ja stressittömällä fiiliksellä, mutta täydellä vauhdilla eteenpäin tavoite mielessä. Mun aikani tulee vielä ;)

8 kommenttia:

 1. Jee oli kiva tänään taas treenailla pitkästä aikaan :) mä nyt heti ekaks varaan ajan hierojalle että saan treenitkin luistamaan.. :D Ja oon niin varma et tuut menestymään sitten joskus kisalavoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! :) ♥️ Mäkin voisin nyt panostaa ja mennä sille himputin hierojalle, että sais paikat kunnolla auki! Ja toivon mukaan niin! Kiitos tsempistä ♥️

   Poista
 2. Mitä kaikkia liikkeitä sun olkapäätreeniin sisältyy? Ku mulla itellä on kaikista vaikeinta keksiä erilaisia liikkeitä olkapäille vipunostojen ja pystysoudun lisäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Teen tosi monipuolisesti olkapäille kaikennäköista ja olkapää treeneissä suosin paljon pudotus- ja super sarjoja :) Voin tehdä joku päivä vaikka olkapää treeni postauksen! :)

   Poista
 3. Teetkö jalkapäivänä pohkeita? Hirveän moni kaverini jättävät ne kokonaan tekemättä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teen! Treenatut pohkeet näyttävät hyvältä :)

   Poista
 4. Toivepostaus! Haluaisin kuulla lisää sun mahdollisista kisatavoitteista. Miks just body fitness, minkä väriset kisabikinit haluaisit ja ketkä on sun lemppari body fitness kisaajia (joilta mahdollisesti saat myös motivaatiota ja inspiraatiota)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pistää korvan taakse ja ehkä toteuttaa jossakin vaiheessa, kiitos ideasta!:)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️