torstai 3. syyskuuta 2015

Miksi niin paljon vihaa?

Julkaisin eilen instagramiin kuvan, jossa olen piuhoihin kytkettynä. Sydämen asialla ollaan, vihdoinkin monen kuukauden jälkeen rytmihäiriöitäni ja muita inhottavia oireita tutkitaan kunnolla. Asiasta en olekaan sen enempää blogiin avautunut, kun en ole halunnut jakaa jatkuvalla syötöllä kaikkea negatiivista. Anyways ennen kuin poikkean tämän tekstin aiheesta, niin mennään asiaan. Kuvan lisäämisen jälkeen blogiini, sekä pikkusiskoni ask.fm tilille alkoi sadella aivan järkyttäviä viestejä ja kommentteja. Niiden takana olikin taas ne suurimmat fanini, jotka nähtävästi käyvät ensimmäisenä kuvani/postaukseni stalkkaamassa. Nehän ovat niitä kuuluisia mielensä pahoittajia ja vihaajia.

"Luuletsä oikeesti olevas terveempi ku muut ku treenaat saatana 247 vaik just tollasest ylitreenauksest tulee ongelmia. toivottavasti kuolet pois..."
"Siinä taas nähään vitun horo ettei kannata urheilla liikaa ku tulee kaikenmaailman terveysongelmia... kantsis oikeesti vähän rajottaa tota treenaamista, toi menee iha sairaudeks saatana."
Siskolleni lähetetty viesti:
"Toivottavasti siskos kuolis vittuku luulee olevansa nii vitusti parempi ja terveempi ku muut ku elämä pyörii vaa treenin ympäril."

Aika kummallista, kun samaanaikaan nämä vihaajani yrittävät jakaa minulle neuvoja, jotta terveysongelmia ei olisi ja kuitenkin samalla toivovat kuolemaani.... Koittakaahan nyt ihmeessä päättää!
Kuinka sitä aikaa riittääkin niin paljon ja se kaikki käytetään vain toisen vihaamiseen ja paskan jauhamiseen. Kuinka tyytymätön täytyy omaan elämäänsä olla, että toisen elämästä tulee itselleen niin suuri ongelma? 


Heti kuntosaliharjoittelu aikojeni alusta olen saanut negatiivisia viestejä ja kommentointeja, milloin liittyen ulkonäköön, ruokavalioon, omiin valintoihin tai elämään ylipäätään. Olen aina elänyt sillä periaatteella, että negatiiviset kommentit ja kaikki muut ikävät asiat menevät suoraan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Mutta nyt, kun olen saanut noikin rajuja viestejä, joissa ihan oikeasti toivotaan toisen kuolemaa, niin alkaa pikkuisen mennä yli hilseen. En ymmärrä, että kuka voi olla niin tunteeton ja ajattelematon, että voi edes ajatella taikka sitten sanoa noin. Itse en voisi edes ajatella haluavani jonkun ihmisen kuolemaa, vaikka kuinka vihaisin jostain kumman syystä. Aivan käsittämättömän järkyttävää tekstiä - ihan oikeesti.

Meillä kaikilla on kuitenkin vain tämä yksi lyhyt elämä. Käyttäkää tämä mahdollisuus oikein. Mä olen löytänyt hyvän ja onnellisen tavan elää, enkä ymmärrä miksi se on joillekkin niin suuri ongelma. Onkohan se vihaaminen nyt kuitenkaan sen kaiken vaivan arvoista? Vihaaja - samassa ajassa voisit vaikka miettiä itsellesi jotain kivaa, kehittävää tekemistä ja nauttia elämästä. Minä satun nauttimaan tästä elämäntavastani. Treenit, terveellinen ruoka ja kropan, sekä mielen hyvinvointi ja terveys on minulle tärkeitä asioita. Älkää te hyvät ihmiset tehkö suurta pään vaivaa ja vihaamisen aihetta näistä minun mieltymyksitäni ja tavoista toimia, tehkää sitä mitä rakastatte ja kohdelkaa ihmisiä, niinkuin tekin toivoisitte teitä kohdeltavan.(!!)

Olen puhunut. Peace.

30 kommenttia:

 1. Siis ei hitto miten jotkut jaksaa.. Todella raivostuttavaa tollanen, eikös jokainen tee ne omat valinnat ja elä just niinku tykkää.. hmp, ärsyttää sun puolesta! Tsemppiä sulle ja toivottavasti selviää että mistä rytmihäriösi johtuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti näitä mielensä pahoittajia löytyy vähän liiakseen! Niinhän se menee, että jokainen elää sitä omaa elämäänsä niinkuin parhaaksi näkee... En tajua miksi muiden elämään/elämäntapoihin täytyy puuttua, antaa kaikkien tehdä mitä itse parhaaksi tuntee/näkee :) Ärsyttäähän nuo, mutta ne täytyy jättää ihan omaan arvoonsa!

   Kiitos paljon tsempeistä <3

   Poista
 2. Sä olet tavattoman fiksu noin nuoreksi naiseksi.

  Oon jo pitkään miettinyt että suhun olis mukava tutustua vaikka olenkin pari vuotta sua vanhempi. Taidetaan vaan asua aika kaukana toisistamme :-D

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos <3

   Aina on mukava saada uusia tuttavuuksia ja kavereita! Harmi vaan, jos asut liian kaukana :(

   Kiitos paljon tsempeistä :)

   Poista
 3. Siis mitä ihmettä???!?! Musta tuli melkein sanaton. Ihan sairasta toivoa toisen kuolemaa. Ja todella lapsellista, minkäköhän ikäisiä pikkukakaroita siellä kirjoittelee tai sitten joku ihan jälkeenjäänyt tapaus. Täytyy kyllä olla omat asiat niin huonossa jamassa, että jää energiaa puuttua toisen sairasteluihin. Vedetään nyt vielä se kateuskortti esiin, mutta ei tässä voi olla muusta kyse kuin kateudesta. Ei tollasta tyttöä voi muuta kuin ihailla, joten heti kun sulla menee huonommin, "iloitaan" siitä. Mä oon niinkin onnellisessa asemassa, että oon säästynyt koko blogiurani aikana ilkeiltä anonyymeiltä, mutta voin tosissani kuvitella miten pahalta toi tuntuu. Sä pystyt selvittämään noi anonyymit, jos vain jaksat. Toisen kuoleman toivominen ei oo mikään pikkujuttu. Ja vieltä noista sun sydämen ongelmista, mä tiedän että asia tulee kohta selviämään! Paaaaljon jaksamisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! En ihan oikeesti ymmärrä, että kuka voi sanoa noin. Itsellään on sillä ihmisellä/ihmisillä jotain pahasti vialla omassa elämässään, kun täytyy pahaa oloa noin purkaa toiselle aika varmasti ihan tuntemattomalle ihmiselle. Kateus ja katkeruus on kyllä hyvin usein syy tuollaiselle käytökselle, valitettavasti... En ymmärrä miksi ihmiset ei voi iloita ja toisinpäin myös mahdollisesti "surea" toisen puolesta.. Vaan ei, silloin lähdetään haukkumaan ja mitä kaikke muuta, huoh!

   Hyvä kuulla, että sä olet törkeiltä anonyymeiltä välttynyt! Niitä kun tuntuu olevan nykyään ihan jokaisen bloggaajan some profiileissa pelleilemässä. -.-

   Toki minua kiinnostaisi, että kuka noiden törkeiden kommenttien takana on, mutta luulen että niiden selvittäminen olisi todellisen työn alla... Joten taidan vain jättää nuo kommentit ihan omaan arvoonsa, vaikka ikävältä ne tuntuivatkin. Ei noista kuitenkaan pidä välittää ja jos välittäisi, niin siitäpä vasta ne vihaajat innostuisivatkin!

   Eiköhän näiden sydänoireiden kanssa päästä vielä voiton puolelle ja kaikki selviää, ja kääntyy parhain päin :) Kiitos Kia ♥

   Poista
 4. Ihan kammottavaa käytöstä joltakin! Olispa maailma sellainen että jokainen sais rauhassa toteuttaa itseään ja sitä mitä tekee onnelliseksi, ilman yksittäisten henkilöiden vihaa. Noiden kommenttien takana on nuori joka voi huonosti, sen näkee jo tekstin kirjotustyylistäkin. :D

  Tsemppiä sulle sydänjuttujen kanssa :/ Ja jatka positiivisesti tän jälkeenkin kirjottelua, sitä tarvitaan enemmän tässä maailmassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! :/ Itsekin päättelin kirjoitustyylistä, että juuri kuvailemasi nuori se siellä takana kirjoittelee... Aivan törkeää käytöstä ja tekstiä kyllä, huhhuh!

   Ehdottomasti jatkan kirjoittelua positiiviseen tyyliin, sitä ei kyllä ikinä voi liikaa olla ja nimenomaan tarvitaan enemmän! :) Kiitos paljon tsempeistä Annina! <3

   Poista
 5. Oot rohkea tyär, ko ensinäki uskallat pitää blogia ja kertoa omista valinnoista, ensinäki omasta elämästäs. Uskallat kohata niin negatiivista, että positiivista palautetta. Ei oo helppoa olla ihmisten silmien alla julkisesti tänä päivänä.
  Tämmöset kommentit satuttaa, mutta ne kasvattaa. Nyt ne sattuu, mutta vuenki päästä katot niitä ihmisiä ja kiität. Tiiät ainaki, minkälainen ihminen et ite halua olla, tuottaa toisille pahaa mieltä. Ne kommentit ei oo sulta pois, ne on muilta pois. Karma kostaa joka tapauksessa.
  Saanko vielä kysyä onko kyse etu- tai kammiolisälyönneistä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Totta joka sana kommentissasi. Nykyään blogi/somemaailmassa joutuu valitettavan usein ilkeiden anonyymien kohteeksi. Se on niin helppo netissä huudella kasvottomana ties mitä hävyttömyyksiä. :/ Mutta niinkuin sanoit, ne kommentit eivät ole minulta pois vaan heiltä muilta. Tälläiset ikävät jutut voi mennä suoraan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :) EI pidä välittää ja niinhän se menee, että karma kostaa. (!!)

   Vielä ei ole tietoa, että minkälaisista/laatuisista lisälyönneistä / muista rytmihäiriöistä on kyse. Saan tulokset kahden viikon kuluttua... Siihen asti täytyy vain jännittää ja toivoa parasta.

   Poista
 6. Ihan järkyttävää hei... Aina kun joutuu lukemaan tämmösiä ikäviä juttuja nään niin paljon punaista ettei mitään rajaa. Tääkin kuulostaa kyllä niin selkeesti kateellisten panettelulta, ja jos ei kateutta niin ainakin jotain epävarmuutta ihan omasta elämästä löytyy 100% varmasti. Yleensä nää tämmöset on just hyvä laittaa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta tosiaan nuo sun saamasi kommentit meni kyllä jo aika yli hilseen. Harmittaa niin sun puolesta! Hienoa et kirjottelit tästä näin avoimesti, erittäin fiksua tekstiä ja hyvä kannanotto aiheeseen. Tsemppiä älyttömästi sydänjuttujen kanssa, toivottavasti ei oo kyseessä mitään sen vakavampaa ja oireet menee ohi!

  Kattelin muuten sun instagramista että olit käyny täällä Lahdessa Fressillä (oon käsittäny et oot muutenkin Fressin asiakas pk-seudulla?) ja kyseinen sali on siis meikäläisen kotisali! Ihan huippua olis joskus vaikka käydä yhessäkin treenailemassa jos tuut Lahteen tai vaikka tutustua, nimittäin samanhenkisiä tuttuja ja treenikavereita ei todellakaan oo koskaan liikaa :-) mäkin oon aika itsenäisesti tuolla salilla sen kolmisen vuotta kohta treenaillut joten ei ois joskus yhtään hassumpaa käydä porukassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä tosi kurjia juttua, niin minun, kuin myös tuon huonosti voivan anonyymin kannalta. Ikävää minulle on saada tälläisiä kommentteja, mutta myös samalla säälin niiden lähettäjää. Kommentit kuulostaa tosiaan hieman kateellisen/katkeran itseensä tyytymättömän ihmisen kommentoinneilta. :/

   Tiettyyn rajaan asti voi vain sivuuttaa ikävät ja negatiiviset kommentoinnit, mutta siinä vaiheessa kun ruvetaan toivomaan toisen kuolemaa, niin menee tosiaankin yli hilseen... Huhhuh ihan oikeasti, vähän rajaa!

   Mietin jonkin aikaa, että onkohan tälläisen postauksen julkaiseminen hyvä juttu, mutta julkaisimpahan kuitenkin oman mielipiteeni asiaan... :) Toivon, että mahdollisesti tästä postauksesta näille ilkeille anonyymeillekkin jäisi jotain käteen!

   Kiitos paljon tsempeistä, eiköhän tästä selvitä! :) <3

   Ja vielä siitä Lahden Fressistä;

   Tosiaan, asun nykyään osittain Lahdessa poikaystäväni kanssa. Fressillä tulee siis käytyä useampaankin otteeseen viikossa, kun asun tässä ihan keskustassa :) Olisi huippua saada uusi kaveri, niin treeneihin, kuin myös vapaa-ajalle! Täällä, kun mulla ei asu ketään tuttuja :'D Haluisitko vaikka lisätä mut Facebookissa kaveriksi, niin voitaisiin jutella lisää vaikka niistä yhteistreeneistä? :) Fb: Sanni Sofia Tuomi

   Poista
 7. Kateelliset jauhaa paskaa kun eivät itse saa läskejä perseitään sohvalta ylös. Tsemppiä! Ne on vaan typeriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se valitettavan usein on! :/

   Kiitos tsempeistä :)

   Poista
 8. Huhhuh kun alkoi ärsyttämään sun puolesta tosi paljon! Menee kyl reippaasti yli ymmärryksen toi tollanen et halutaan toisen kuolevan.. ihan järkyttävää tekstiä! Mietin kanssa, että minkähän ikäisiä nää vihaajat on, taino luulee olevansa, kun about täysikäselle fiksulle naisen alulle laittavat kamalia viestejä... Jos ei oo suo nuorempi ni sit saa kyl olla päästään aika sekasin, kun toivoo toisen kuolevan.! Ja monikaan niistä ei suo varmaan kunnolla tunne. Oon aika sanaton... En suo tunne henk.koht, mutta blogin perusteella oot tosi fiksu, ilonen, mukava ja todella urheilullinen persoona, joten ihmettelen kyllä miten joku toivoo sulle pahaa! Oon itekkin saanut paljon negatiivia kommentteja netin (esim. entisen blogin, askin..) kautta, suurin osa kyllä mennyt toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.. vaikka kylläkin mun kuolemaakin on toivottu, ihan sanottukkin ääneen eikä vain kirjoitettu! Mutta aikalailla sun kohalla kateuden piikkiin menee noi ajattelemattomat ja törkeät kommentit, koska suo ei voikku ihailla!!!

  Toivottavasti kaikki selvii pian tän sydänjutun kohalla! Kyllä kaikki vielä kääntyy parhain päin, eikä sun tarvi kärsiä mistään sydänoireista jne jatkossa.
  Oot huippu!!! Jaksamisia ja haleja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuollaiset aina ärsyttäviä, mutta ne täytyy vain jättää omaan arvoonsa. Toisen kuolemaa toivominen on kyllä aivan kauheaa, enkä voi ymmärtää, että kuka sellaista voi edes kirjoitella. Niinkuin jo aikaisemmin pohdinkin muidenkin kommentoijien kanssa - luulen, että anonyymi kommentoija on hyvin katkera/kateellinen omaan elämäänsä tyytymätön ihminen, joka purkaa pahaa oloaan näin. Valitettavan usein netissä joutuu näiden ilkeiden anonyymien kohteeksi, mutta tosiaan niistä ei pidä välittää. En vain voi ymmärtää, että miksi ihmisten täytyy olla niin ilkeitä toisilleen jatkuvasti! :/

   Kiitos paljon kehuistasi ja tsempeistä <3 Eiköhän nämä sydänoireet saada kuriin ja kaikki kääntyy parhain päin :) Mukavaa viikonloppua sulle!

   Poista
 9. Aivan naurettavia tommoiset! Muista Sanni ettei tommosista kannata välittää, sillä on myös niitä jotka ihailevat sinua ja sitä miten jaksat kirjoitella tänne vaikka se aiheuttaa sulle paskaa! Ihailen suuresti sitä kuinka olet päättänyt valita juuri tuollaisin elämäntavan, sillä mullekkin urheilu on erittäin tärkeä osa elämää ja tiedän miten palkitsevaa on elää terveellisillä elämäntavoilla! Toivottavasti saat jotain selkeyttä sydämeesi suhteen! Tsemppiä ja muista, että tuollaisten kommenttien lähetteliät eivät ole missään arvossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se minua kannustaakin erittäin paljon, että tiedän minulla olevan huikea tsempparijoukko takanani <3 Blogin lukijat ja muut sosiaalisessa mediassa minua seuraavat ovat kyllä minulle todella tärkeitä ja oikeastaan aika suuri voimavarakin! Kun motivaatio lopahtaa, niin muistan ketkä muhun uskoo ja se on aivan mahtavaa! :)

   Negatiiviset ja ilkeät anonyymien kommentit voi jättää ihan omaan arvoonsa, ei pidä takertua sellaiseen negatiivisuuteen. Minulla on kuitenkin kaikki elämässäni hyvin ja toivon että anonyymitkin saavat oman elämänsä ja elämänarvonsa kuntoon :)

   Mukava kuulla, että sinullakin on liikunnallinen ja terveellinen elämäntapa. On se vain niin hyvä olla, kun saa liikkua, ravita kroppaa hyvin ja sitä kautta myös olla hyvinvoiva kaikin puolin. On mahtavaa, että on todella löytänyt sen oman juttunsa ja tavan elää :) Tsemppiä sulle treeneihin!

   Kiitos tsempeistä! <3 Toivon mukaan asiat tästä selkeytyvät :)

   Poista
 10. Sairasta.. Tsemppiä sulle Sanni, toivottavasti saisit selvyyttä oireisiin ja tarvittavia ohjeita/hoitoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on! :/

   Asioilla on tapana järjestyä, niin eiköhän tälläkin kertaa :) kiitos tsempeistä!♥️

   Poista
 11. kuvottaa, miten ihmiset voi olla noin julmia. tsemppiä myös terveysjuttujen selvittelyyn ♥️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näimpä! Mihin tää maailma on oikein menossa :/

   Kiitos tsempeistä! <3

   Poista
 12. Voi ihmisiä... :D
  Mut toi on niin totta, että vihaajat seuraa jopa aktiivisemmin kuin fanit :D

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näimpä! Välillä kyllä huvittaa, että miten ne jaksaavat niin aktiivisesti seurata, mutta samaan aikaan ovat niin paljon vihaa täynnä some päivityksistä :'D

   ... Täytyy nuo ilkeät negatiiviset jutut jättää vaan ihan omaan arvoonsa :)

   Poista
 13. Apua, ihan kauheita kommentteja. Miten kukaan voi toivoa toisen kuolemaa. Täytyy kyllä olla omassa elämässä asiat huonosti, ku viittii sanoa toiselle tolla tavalla. En ymmärrä myöskään miten se on keneltäkään muulta pois, jos sä elät elämäs terveellisesti ja treenaat paljon? Eikö jokanen saa tehä niiku ite tykkää eikä se kuulu muille. Vaikutat tosi fiksulta nuorelta naiselta, etkä todellakaan antsaisid saada tollasia kommentteja. Paljon tsemppiä sulle jatkoon❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :/ Ihmiset on kyllä ilkeitä ja häijytä, vaikka omassa elämässään olisi asiat huonosti ja oma itsetunto nollassa, niin toisen kuoleman toivominen on aivan kamala ja järkyttävä juttu. Toivottavasti niiden kommenttien lähettäjä itsekin tajuaa, kuinka vakavasta asiasta todella on kyse :/

   Jokaisen tosiaan pitäisi saada elää juuri niinkuin itse parhaaksi näkee ja haluaa! En ymmärrä, että miksi niin monilla ihmisillä on tarvetta puuttua toisen elämään/asioihin ja jauhaa niistä kaikkea negatiivista. Ja tosiaan, kun ne minun elämäntavat eivät ole häneltä pois.

   Kiitos paljon Anna kehuistasi ja tsempeistä! ♥️

   Poista
 14. Ei hyvänen aika minkälaisia kommentteja. Kuulostaa just siltä että joku yks ihminen sulle kirjottelee törkeyksiä, kun käy niin pahasti sun ahkeruus kateeks. Eihän noissa kommenteissa oo mitään järkeä! Sä itse päätät kuinka paljon treenaat ja osaat kyllä kokeneempana treenaajana huolehtia levon&ruoan määrästä - vaivoja voi tulla kelle tahansa ja mistä tahansa. Toivottavasti tommoset kommentit loppuu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kamalia ja huolestuttavia kommentteja... Kateellisen tekstiltä kyllä aika lailla kuulostaa tuollaiset kirjoitukset...! Ja näinhän se on, itsehän sitä ihmiset muutenkin yleisesti päättää omasta elämästään ja tekemisistään, eikä vaivoilta tai mahdollisilta sairauksilta voi aina säästyä - se kuuluu elämään, valitettavasti! Toivon itsekin, että tuollaiset aivan yli hilseen menevät kommentit kyllä saisivat loppua... :/

   Poista
 15. Järkyttävää!! Kellä on pokkaa?! Ja siis mitä noiden päässä oikein liikkuu kun ne päättää kirjoittaa tuommoista?! Ja mitä niiden päässä liikkuu julkaisemisen jälkeen? Onko ne silleen "...mitä vittua mun päässä liikkuu" vai "mitähän sitä tänään söis lounaaks..."? Siis miten se, että sä treenaat ja saat siitä tai jostain muusta syystä sydänongelmia, vaikuttaa yhtään mitenkään niiden elämään? Onko se niiltä jotenkin pois? Vai onko ne vaan niin kateellisia, kun ovat itse niin saamattomia, että eivät saa aikaansa kulutettua mitenkään järkevästi kuin seurailemalla muiden tekemisiä ja puuttumalla niihin? Niinku ihan oikeesti nyt vittu. Herätkää te, jotka nyt luette tätä ja olette kirjoittaneet nuo idioottimaiset kommentit!! MÄ EN VOI YMMÄRTÄÄ, miksi joku oikein toivoo kuolemaa toiselle, ja tässä tapauksessa vielä henkilölle, jota ei edes tunne!! Ja siis niin käsittämättömästä syystä, kuin että tämä tekee jotain, mistä pitää! Kaikilla on varmaan joku harrastus. Harrastus on semmonen, mihin itsellä on selkeä palo, intohimo. Sillon sitä tehdään 24/7. Capisce?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aivan järkyttävää, miten ihmiset kaikkea tuollaista kirjoittelevat. Vaikea on sanoa, että mitä siellä päässä täytyy liikkua, jotta tuollaisia tekstejä kehtaa julkaista, saatika edes miettiä.

   Kaikki ihmiset elävät omaa elämäänsä ja kaikilla on oikeudet omiin valintoihin. En itsekään todellakaan ymmärrä, että miksi se aiheuttaa jollekkin muulle niin paljon mielipahaa ja vihaa. Aivan kamalaa, että joku toivoo toisen kuolemaa. Toivon todella, että niiden kommenttien kirjoittajat saavat omassa elämässää asiansa kuntoon ja miettisivät tekojaan.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️