torstai 22. lokakuuta 2015

18-vuotis päiväni

Tässä ilmoittautuu erittäin ryytynyt ja tällä hetkellä ei niin hyvinvoiva tyttönen. Eilen juhlitiin 18-vuotis synttäreitäni ja olot on tosiaan sen mukaiset. Alkoholia tuli nautittua pitkin iltaa ja tämä fitnekselle ja terveellisille elämäntavoille omistautunut bloggari oli kyllä ihan hitsin humalassa. Jep, tosi mun tyylistä!

En ole käyttänyt laisinkaan alkoholia teinivuosien överi kokeilujen jälkeen, eli lähes kolmeen vuoteen. Kun löysin terveelliset elämäntavat ja liikunnan ilon, niin alkoholin käyttö jäi minulta kokonaan pois. En ole ajatellutkaan niin, että tarvitsisin missään vaiheessa alkoholia pitääkseni hauskaa. Eikä sen niin pidä ollakkaan, hauskaa voi ehdottomasti olla ilman alkoholiakin ja se on enemmän se minun juttuni. Alkoholi ei muutenkaan tue millään tavalla elämäntapaani, joten miksipä tehdä turhaan hallaa omalle kropalleen ja treeneille?

Eilen kuitenkin täysikäisyyden saavutettua halusin lähteä minulle tärkeiden ihmisten kanssa ulos pitämään hauskaa. Aivan sairaan hauskaa kyllä todellakin oli! En tiedä mitä tapahtui, mutta löysin ystäväni kanssa kotiin vasta puoli kuudelta aamulla, hupsista. Huonosti nukutuista yöunista ja kauheasta kankkusesta huolimatta ilta oli kuitenkin aivan huikea.
Aloittelimme iltaamme kummitätini ja lapsuuden ystäväni kanssa ravintola Coloradossa. Coloradossa otettiin parit drinkit ja syötiin oikein hyvät ruoat ennen baariin lähtöä. Hyvät ruoat syötyämme ja tovin juoruiltuamme ja muisteltuamme menneitä yhdessä oli aika kummitädin lähteä yöunille ja meidän nuorien suunta oli jatkoille!

Löysimme tiemme lopulta Namun kautta The Tiger yökerhoon. Tigerissä oli eilen joka keskiviikkoinen Out Of Juice tapahtuma, jossa ei kyllä janosta tarvinnut kärsiä! Kaikki listan juomat olivat siis koko illan hintaan 2€/kpl. Ja noh siitäpä ei sitten sen enempää...

Loppu ilta ja yö siis vierähti Tigerissä tanssien ja hauskaa pitäen. Vaikka oli oikein kiva ilta ja unohtumattomat syntymäpäivät, niin nyt voi taas ihan suosiolla laittaa sen alkoholin pannaan ja jättää sen nauttiminen muiden touhuksi. :'D

♥ Sanni

4 kommenttia:

 1. Muistan kun itse täytin 18, tuli baareissa vielä käytyä melko useinkin, mutta jotenkin nykyään se on vaan jäänyt ja alkoholiakaan tulee juotua enää harvoin :D Onnea kuitenkin synttärien johdosta, onhan täysi-ikäisyys yksi merkittävä etappi elämässä! :)
  Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten jäänkin tänne seurailemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuuli!

   Kiva, että löysit blogini pariin, ei muuta kun lämpimästi tervetuloa seuraamaan! ♥️

   Siinä kyllä käyn hyvin usein ja monella niin, että kun se ikä tulee täyteen niin tulee sellainen aika kausi jolloin se yöelämä ja alkoholi houkuttelee viikonlopusta toiseen! :D

   Onneksi kuitenkin itse en pidä alkoholista tai muutenkaan valvomisesta aamun pikku tunneille asti, niin ei tarvitse sen kauheammin jatkossa kauheista kankkusista ja univajeista kärsiä :')

   Mutta tosiaan, täysi-ikäisyyden saavuttaminen on kuitenkin merkittävä etappi niin silloin saa ja pitää juhlia ;)

   Poista
 2. Hei onneksi olkoon, vihdoin se täysi-ikäisyys koitti sullekin ♥ Mäkin olen nyt elellyt pääosin ilman alkoholia samanlaisen elämäntyylin kanssa, mutta kyllähän se valkkarilasi silloin tällöin maistuu :) Tosin "kännäämään" musta ei enää ole, en koe yhtään olevan mun juttu.

  ps. Mun blogissa on vielä huomiseen arvonta menossa, käy osallistumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti!♥️

   Itsekin olen ollut jo monta vuotta ihan täysin ilman alkoholia, eikä todellakaan humalan hakuinen juominen ole minun juttuni enkä arvosta sellaista laisinkaan! Kuitenkin siinä pienessä juhlahumussa tuli nyt itsekin vedettyä oikein kunnolla, mutta empä usko että se tässä tulee enää toistumaan :'D

   Mielummin nukkuu hyvin, syö hyvin ja urheilee! Välillä on tietty ihan ok rentoutua sen viini lasillisen kanssa tai käydä ystävien kanssa tuulettumassa :) Sehän on sitä elämää!

   Oho mäpäs olenkin missannut jostain syystä koko arvonnan, täytyy pikaisesti käydä kurkkaamassa ja mahdollisesti osallistumassa! :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️