sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Bloggers Inspiration Day & IBA 2015

Se olisi nyt sitten marraskuu korkattu. Hui kun aika menee nopeasti, vastahan se lokakuu juuri vaihtui! Lokakuu oli minulla täynnä taas sairastelua, paljon koulutehtäviä ja uusia, sekä vanhoja työjuttuja. Jep, luit oikein tuon sairastelukohdan. Olen ollut nyt kohta 9 viikkoa sairaana. Ensin syysflunssassa, joka kehittyi poskiontelotulehdukseksi. Ja siinä sitten elelin kuusi viikkoa poskiontelotulehduksen kanssa, jonka jälkeen tajusin mennä lääkäriin ja sain antibiootit. Antibioottikuurin jälkeen täällä ollaankin sitten oltu yli kaksi viiikkoa ihan joka ikinen päivä lievän kuumeen kourissa ja edelleen flunssaisena. En ymmärrä, että mikä ihmeen super pöpö muhun on iskenyt. Vaikea löytää tästä tilanteesta enää mitään positiivista ja tuntuu siltä, kuin olisin hävittänyt oman itseni. No mutta se siitä, ei auta kun parannella ja nyt vaihtaa aihetta ettei koko päivä mene pilalle tilannettani ajatellessa. 

Onneksi eilen lämpö oli laskenut ja pääsin osallistumaan ensimmäistä kertaa Indiedaysin järjestämään bloggaajien inspiraatio päivään ja iltatapahtuman palkintojen jakoon THE TIGER yökerhossa. 

Suuntasimme Elinan kanssa päivä tapahtumaan melkeimpä heti puolen päivän jälkeen. Päivä tapahtumassa oli tarjolla juotavaa, pientä purtavaa ja yhteistyökumppaneiden pisteitä. Kiertelimme yhteistyökumppaneiden pisteitä ja maistelimme tarjottavia. Kuitenkin harmiksemme oli pakko todeta, että meille hyvinvointi- ja fitness bloggaajille tapahtumassa ei kovin paljon tarjontaa ollut. No sentään saimme tuplan sportti patukoita matkaan, haha jes! Ehkä ensi vuonna fitness mimmitkin huomioidaan tässä tapahtumassa ;)

Snapchatissa voi seurata minun touhuja nimimerkillä @sannnnniw
Päivän tapahtuman jälkeen suuntasimme Forumiin intilaiseen buffettiin syömään masut täyteen. Lounaan jälkeen menimme Elinan ystävän kämpille ja aloimme suunnittelemaan illan meikkejämme, jotka sopisivat halloween teemaan. Minä päädyin meikkaamaan itseni kirotun clownin näköiseksi ja Elina taikoi itsestään tiikerin! Meikin lisäksi laitoimme vielä piilolinssit kruunaamaan pelottavat maskeerauksemme ;) En ollut edes tunnistaa itseäni peilistä tuon meikki kerroksen alta, haha.

Laittautumisten jälkeen treffasimme Kian kampin aukiolla ja menimme Tigeriin kimpassa seuraamaan palkintojen jakoa. Iltamme jäikin lopulta hyvin lyhyeksi Kian aamuvuoron ja huonon dj:n takia. En tiedä olisiko dj:n biisivalinnoille ja miksauksille pitänyt itkeä vai nauraa. Minulle ainakin musiikki on kaikista tärkein asia baareissa, joten ei niissä jaksa aikaa viettää jos musiikki on aivan kamalaa ja tanssilattia ammottaa tyhjyyttään! Lähdimmekin sitten jo ennen puolta yötä kotiin tyytyväisesti nukkumaan...

Kokonaisuudessaan oli kuitenkin ihan kiva uusi kokemus ja toivottavasti pääsen osallistumaan jatkossakin!

2 kommenttia:

 1. Tosi onnistuneet on sun ja kaverisi meikkaukset! Sait muuten just uuden lukijan! ♥

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! Meikkejä väkersimmekin parikolme tuntia, joten hyvä jos muidenkin mielestä loppu tulos oli kiva! :)

   Aivan mahtavaa, tervetuloa seurailemaan!♥️

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️