tiistai 29. joulukuuta 2015

Joulu lomani

Huh, vihdoin taas viikon jälkeen sain Bloggerin auki ja pääsin kirjoittelemaan. Nyt on siis kotiuduttu Oulusta ja selvitty Joulusta ;) Vietin oikein rentouttavan ja kivan viikon loman Oulussa perheeni kanssa. Jouluna onkin mielestäni tärkeintä se, että saa viettää aikaa läheistensä kanssa ja ottaa vain rennosti. Viikon saikin ottaa rennosti ja levätä, pieni lepoloma tuli kyllä tarpeeseen! Nyt on taas energiaa palata arjen ja töiden pariin.

Niin ja tulihan sitä syötyäkin... Ehkä vähän liikaakin, mutta Jouluhan on kuitenkin vain kerran vuodessa, joten annettakoon tämä anteeksi ;) Selvitty on siis kaikenlaisista herkuista ja jouluruoista. Nyt kuitenkin taas laitetaan ruokavalio entiselleen ja mennään kohti sokeritonta tammikuuta. Kukas muu uskaltaa ottaa haasteen vastaan? 


Äiti oli jälleen jaksanut laittaa meille ihanan joulun ja sen lisäksi äiti halusi järjestää minulle vielä kakku kahvit valmistujaisteni kunniaksi. Äiti olikin siis leiponut pullaa ja kunnon kermakakun. Sain kyllä niin hulppean valmistujaislahjankin, että hyvä etten tipahtanut tuolilta kun yllätys minulle paljastui. Voitte kuvitella sen hämmennyksen ja ilon tunteen, kun yhtäkkiä puhelimeen kilahtaa viestinä Finnmatkojen matkalahjakortti, wou! En olisi kyllä osannut yhtään aavistaa, ihanan ja mahtavan elämyksen äiti mulle lahjaksi hankki :)

Tämän lisäksi joululahjaksi pukin kontista paljaistui mm. yöasu, Iittalan kastehelmi tuikkukippoja, aterimia, kahvikuppeja, suklaata, lahjakortti, pyyhkeitä, sekä jo kauan toivottu Polar A300 sykemittari / aktiivikello. Oikein kivoja ja tarpeellisia juttuja siis :)

Nyt ihanan Joulun jälkeen hyvillä mielin kohti uutta vuotta! Onkos teillä jo uuden vuoden lupaukset tehtynä?

<3 Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️