sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kuntosali vinkki!

Onko punttipirkoilla tai markuilla uusi toinen koti hakusessa? Vanha kuntosali kaipaa vaihtoa, tai uuden kuntosali harrastuksen aloitus kiinnostaisi? Ei hätää, nyt esittelyyn pääsee nimittäin huippu hyvä ja halpa kuntosali ;) Onko kukaan teistä vielä ehtinyt kuulla enemmän Fresh Fitness kuntokeskuksesta?

Fresh Fitness kuntosaliketju on perustettu alunperin Norjassa vuonna 2010, mutta vihdoin se rantautui myös Suomeen! Tätä olikin jo varmasti monet odottaneet - edullinen hinta yhdistettynä laadukkaaseen palveluun ja treenikokemukseen. Fresh Fitness tarjoaa live- ja virtuaali ryhmäliikuntatunteja (LESS MILLS), sekä erittäin hyvät puitteet kuntosali treeneille.

Fresh Fitness kuntosaleilta löydät mm. 18 juoksumattoa, 10 crosstraineria, 6 kuntopyörää, 6 spinning pyörää, 5 soutulaitetta, iso vapaapaino- ja toiminnallisen harjoittelun alue (monta kyykkyräkkiä ja penkkiä, tilaa kaikille mihin aikaan tahansa!). Tämän lisäksi saleilta löytyy tietenkin turvallisia ja helppo käyttöisiä laitteita 48 kappaletta.


Fresh Fitness kuntokeskuksia on tällä hetkellä Sörnäisissä, Myyrmäessä, Jyväskylässä ja pian myös Viikissä. Fresh Fitness on kokoajan kasvava, joten eiköhän se tule vielä olemaan sinunkin asuin kaupungissa, jos ei vielä ole!

Jäsenyys

Fresh Basic 19,90€/kk - Sisältää rajattomat oikeudet kuntosalin käyttöön, sekä virtuaali ryhmäliikuntatunneille.

Fresh Live 29,90€/kk - Sisältää rajattomat oikeudet kuntosalin ja virtuaalisten- sekä ohjattujen ryhmäliikuntatuntien käyttöön.

Jäsenyydet ovat toistaiseksi voimassa olevia, ei määräaikaisia sopimuksia, 1 kk irtisanoutumisaika! Jäsenyydellä saa käyttöoikeudet kaikkiin Fresh Fitness kuntokeskuksiin koko pohjoismaissa.

Maanantaihan on aina oiva päivä aloittaa uusi elämäntapa, vai miten se menikään? Mitäs jos nyt tekisit sen oikeasti! ;) Nyt maanantaina, tai tiistaina (18.-19.1) kannattaa ehdottomasti liittyä jäseneksi, sillä saa ilmaisen treenikuukauden kaupan päälle. Myyrmäen toimipisteessä liittyneet saavat vielä ilmaisen treenikuukauden päälle nutraminon avainnauhan "get fit or die trying" tekstillä varustettuna, kun mainitsee olevansa blogini lukija! :)

Tästä pääset liittymään suoraan netissä.

Mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. kuulostaa ihan täydelliseltä salilta :) toivottavasti rantautuis pian laajemmalle suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Vuoden 2017 syksyyn mennessä tavoitteena on yli 40 Fresh Fitness kuntokeskusta Suomessa, varmasti siis pian rantaudutaan sinunkin paikka kunnalle! ;)

   Poista
 2. Millaisia laitteita salilta löytyy jalkatreeneihin? Entä onko millainen jalkaprässi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Pahoittelut, että vastaamisessa kesti. Olin vahingossa unohtanut kommenttisi julkaisua odottaviin.

   Fresh Fitness kuntokeskuksilta löytyy monipuoliset puitteet jokaiselle treenille. Jaloille löytyy mm. pysty- ja vaakaprässi, smith laite, monta kyykkyräkkiä, reiden ojennus- ja koukistus laitteet, loitonnus-lähennys laitteet ja niin edelleen :)

   Tule kokeilemaan!

   Poista
 3. Moi,

  Treenaatko millä noista saleista? Ei näytä ainakaan olevan tuolta Sörkästä tuo kuva. Tiedustelisin vain, että onko sulla tietoa että onko mikään noista Fresh Fitneksen pk-seudun saleista varustettua saunalla, kun tuo Sörkkä ei ainakaan ole(btw eksyin tänne kun yritin etsiä tuota tietoa :D). Tosin en odotakaan että niissä missään olisi mahdollista päästä saunomaan, kun muutenkin maksan vain vajaan kympin tuosta jäsenyydestä. Hinta/laatusuhde 10/10 ko. salilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Treenaan itse Myyrmäessä enimmäkseen, sillä olen siellä myös töissä :) Joten kuvatkin siis ovat tosiaan Myrtsin keskuksesta!

   Fresh Fitness kuntokeskuksia ei ole tosiaan varustettu saunoilla, olemme käyttäneet kaiken mahdollisen tilan siihen loistavan treenikokemuksen luomiseen :)

   Mukavaa, että olet ollut tyytyväinen! Sinulla onkin tuo supertarjous jäsenyys, josta ei kannata kyllä luopua! :D

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️