maanantai 8. helmikuuta 2016

Mahtavia uutisia!

Pahoittelut taas venähtäneestä blogihiljaisuudesta! Elämäni on ollut viimeaikoina aika kiireistä ja tässä välissä on kerennyt tapahtua vaikka mitä. Kerrottaneen nyt ihan siitä parhaimmasta asiasta - viikko sitten lääkärissä tehtyjen tutkimuksien jälkeen sain luvan taas alkaa treenailemaan. (!!!!)

Snapchat: sannnnniw
Treenaaminen pitkästä aikaa on tuntunut erittäin raskaalta, mutta silti niin mahtavalta. Voimaa ei oikein tunnu olevan, olen siis oikeastaan palannut aivan lähtöpisteeseen, mutta täältä sitä vielä noustaan! Ihan innoissani olen salilla heilutellut yhden kilon käsipainoja ja puuhkinut täysillä, mahtaneet hieman kanssa treenaajat ihmetellä...

Olen aloittanut nyt treenaamisen ihan kevyesti, en todellakaan halua taas viedä kroppaani uudelleen ylirasittuneeseen tilaan. Päätin, että nyt alkuun ainakin treenaan vain sen max. 3 kertaa viikossa. Ja se riittääkin ihan hyvin, menee nimittäin treenit perille ja aika pahasti meneekin... Tälläkin hetkellä koko selkä on aivan kosketusarka ja makaaminenkin sattuu :D

Rytmihäiriöni ovat lähteneet kokonaan treenien aloituksen jälkeen. Siitä huolimatta vielä toistaiseksi yritän pitää treenien aikaiset sykkeet poissa maksimialueeltani. Pidän myös huolen siitä, että ruokavalioni tukee täysin palautumista ja kehitystäni, mutta siitä tulen vielä höpisemään lisää erillisessä postauksessa!

Nyt on pikaiset moikat tehty niin minä tästä lähden jatkamaan päivää. Mahtavaa viikkoa kaikille! <3

Sanni

6 kommenttia:

 1. Mä jo instan puolella kattelinkin, että sait vihdoinkin luvan, ihan huippua että pääset taas treenailemaan ja rytmihäiriöitäkään ei oo enää ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Vihdoinkin :) Ihan mahtava fiilis kyllä!

   Poista
 2. Jes, loistavaa! Ihana uutinen :)

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️