lauantai 19. maaliskuuta 2016

Tehokas PLYO treeni

Lupailinkin viime viikolla, että laittaisin mahdollisimman pian PLYO treenivideon tänne blogin puolelle. Tänään kävin vetämässä tämän viikon viimeisen treenin eli juurikin tuon tehokkaan PLYO:n ja sain vihdoin kuvattua sen myös talteen :) Kävin kokeilemassa tänään Viikin Fresh Fitness kuntokeskusta ja ai vitsi että se olikin kiva treenipaikka! Täytyykin alkaa siellä jumppailemaan useammin vapaa-ajalla. Sen pidemmittä löpinöittä mennäänhän nyt sen treenin pariin.

PLYO treenit ovat erittäin tehokkaita - niin treenin aikana kuin myös sen tuomien tulosten perusteella. PLYO treeni on tarkoitus tehdä mahdollisimman räjähtävästi ja nopeasti. Räjähtävä treeni tuo jalkoihin juuri sitä haluttua kimmoisuutta ja muotoa, joten ei muuta kun äkkiä pomppufiilis päälle ja jumpalle!!


Tehokas & nopea PLYO treeni

1. Liike: kyykkyhyppy steppilaudalla

2. Liike: kyykkyhyppy eteenpäin

3. Liike: askelkyykky hypyt

4. Liike: pikkuhypyt laudalle vuorojaloin

Ohjeet: Tee liikettä 20-30 sec täysillä, pidä 10 sec tauko ja jatka seuraavaan liikkeeseen! Kun olet tehnyt kierroksen - pidä parin minuutin tauko ja uudelleen vaan. Tee yhteensä 3-5 kierrosta.

Jos et näe videota, pääset siihen tästä linkistä.

PS! Haluan antaa vielä loppuun hyvän elämän ohjeen: älä laita plyo treeniin päälle löysää paitaa - se on kokoajan korvissa ja sielläpähän sitten hypit iloisesti maha kaikkien nähtävillä.

7 kommenttia:

 1. Pakko testata! :D Oon viime aikoina hurahtanu kaikkiin plyo-liikkeisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin ei muuta, kun testaukseen! :) PLYOtreenit on kyllä tehokkaita, itsekin olen koukkuun jäänyt! :D

   Poista
 2. Huhu, tässä nyt istun autossa ja mietin et millä jaloilla ajais kotiin kun äsken tän sun treenin kävin vetäsemässä :D kova setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mahtava kuulla! :) Voin kertoa, että huomenna sitä vasta mietitäänkin miten sitä autoa ajellaan niillä jaloilla, hah! ;D

   Poista
  2. Joo näköjään tänä aamuna mietin sitä jo ku nousin sängystä :D pakko viel sanoo et tulit mua vastaan myrtsin s-marketin edessä eilen, en eka kattonu sun kasvoja vaan sun hienoja trikoita ja sit vast tajusin et ketä siinä meni :)

   Poista
  3. Mahtavaa, että perille meni! ;)

   Ja aijaa! Olin varmasti juoksemassa töistä pää kolmantena jalkana bussiin, hah :'D

   Poista
 3. Tätä pitää ehdottomasti koittaa! :)

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️