sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Viimeaikoina...

Juu, kyllä täällä edelleen hengissä ollaan! Varmasti pisin blogitauko, mitä ikinä blogillani on ollut saa nyt tulla päätökseensä. En ole halunnut kirjoittaa mitään, sillä paloa blogin kirjoittamiselle ei ole tässä välissä ollut. Olen nauttinut elämästä, pitänyt hauskaa, tehnyt paljon töitä, pitänyt huolta sosiaalisista suhteistani ja niin edelleen. Päätin, että avaan Bloggerin vasta siinä vaiheessa, kun oikeasti haluan tekstiä tuottaa ja nyt sattui olemaan hyvä fiilis taas palata tänne :-)


Viime aikoina olen...

♥️ Käynyt Hernesaaren terassilla parhaan ystäväni kanssa nautiskelemassa ihanista ilmoista

♥️ (Ei tähän kohtaan voi mitään sydäntä laittaa...) Sairastellut paljon, huhtikuu meni lähes kokonaan flunssaisena ja siitepöly oireisena ja tällä hetkellä päällä jyllää angiina...

♥️ Kokeillut taas maitopohjaisia tuotteita ruokavalioon ja nautiskellut tuoreita, herkullisia marjoja


♥️ Vetänyt hyviä treenejä ennen sairasteluita ja niiden välissä...

♥️ Ottanut tiukemman linjan ruokavalion kanssa ja puhdistanut sen täysin sokerista ja muista epäterveellisyyksistä, ainakin toukokuun ajaksi!

♥️ Tehnyt paljon töitä. Ja niinkuin puseron logosta saattaakin päätellä, tässä välissä on ehtinyt työpaikkakin vaihtua. Olen kyllä niin onnellinen nykyisessä työtehtävässäni ja kiitollinen super ihanista työkavereistani!

♥️ Huhtikuun puolella vihdoin sain ajokortin käteeni ja ostin ensimmäisen oman pikku autoni! Niin helppoa, kun nyt pääsee liikkumaan miten haluaa ja milloin haluaa :-)


♥️ Yrittänyt säästää rahaa, mutta valitettavasti kaupoilla on ollut viime aikoina liikaa houkutuksia... Kenkiä ei koskaan voi olla liikaa, ja se mac:in huulipuna oli vain niin vastustamaton!!

♥️ Viettänyt iltoja jotka ovat kaukana fitness touhusta, ja nauttinut niistä. Nyt on koettu kotiin tulo mäkkärin kautta aamu viideltä ja tanssimiset pilkkuun asti ja niin edelleen... Älyttömän hauskaa on ollut, mutta ei se vaan kuitenkaan minun juttuni pitkän päälle ole ja nyt on aika taas ottaa taukoa alkoholin käytöstä.

♥️ Jaksanut pukea päälle jumppahousujen sijasta välillä muutakin...

♥️ Ottanut satoja selfieitä, jotka eivät kuitenkaan päädy ikinä mihinkään... :D

Tälläistä tapahtunut näillä suunnilla viimeaikoina! Mua tosiaan kannattaa tuolla snapchatissa (@sannnnniw) seurailla, jos ihan päivittäiset kuulumiset ja tekemiset kiinnostaa :)

Ihanaa äitienpäivää mammoille ja mahtavaa huomenna alkavaa uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️