torstai 19. tammikuuta 2017

Skipataan kesäkunto

Uusi vuosi toi tullessaan taas monenlaisia lupailijoita ja yrittäjiä. Toiset lupaavat itselleen menestyä paremmin töissä tai opinnoissa, toiset haluavat kokea jotain hienoa ja uutta, ja sitten tulee toki myös nämä liikuntaan tai ravitsemukseen liittyvät lupaukset. Harmi vain, että monesti nämä liikunnalliset uudenvuoden lupaukset menevät mönkään ja into lopahtaa hyvin äkkiä...

Joulun herkutteluiden jälkeen olisi taas päästävä ruotuun ja alettava kuoria sitä kesäkuntoa. Vastaani on jopa tullut mainontaa valmentajilta, jotka kannustavat ihmisiä "kesäkuntoon 2017". Niinku what? Jotenkin tämä "kesäkunto" sana saa jo mun verenpaineen nousemaan. Mikä se loppu vuoden tai loppu elämän kunto sitten on? Eihän se nyt niin voi mennä, että ainoastaan kesää varten täytyy pitää huoli itsestään. 

Jojo on lelu, ei elämäntapa - niinkuin vanha työtoverini hyvin on tokaissut.


Itse en peukuta minkäänlaiselle dieetille. Kultainen keskitie ja tasapaino on parasta mitä voi olla. Kun on tasapainoinen elämäntapa, niin voi hyvin henkisesti ja fyysisesti. Ei tarvitse tavoitella mitään väliaikaisia kuntoja vaan vain keskittyä elämään täysillä ja voida hyvin. Miksi haluaisit olla vain hetken vuodestasi kunnossa, kun voisit voida joka päivä hyvin paremmilla valinnoilla?

Olen itsekin kamppailut näiden ongelmien kanssa. Tasapainon löytäminen on hankalaa, sen tiedän. Aikaisemmin kokeilin kaiken maailman konsteja laihtuakseni ja välillä lihasta kasvattaakseni. Sillä tyylillä sekoitin vain aineenvaihduntani ja hormoonitoimintani. Enkä silti missään vaiheessa kuitenkaan kelvannut itselleni ja ajattelin myös, että en kelpaa muillekkaan. Monia kertoja jätin kuvia julkaisematta sen takia, jos vaikka olkapäät ei näyttäneet tarpeeksi isoilta tai vatsalihakset eivät erottuneet. Mun seuraajathan olisi voinut ajatella, että en ookkaan yhtään sporttinen kun mulla ei ole olkapäitä, saatika sitten vatsalihaksia... Siinähän olisi mennyt se koko fitness uskottavuus, apua!


Ihailen sporttisia vartaloita ja lihasmassaa, mutta parasta kuitenkin on se kun näkee ihmisen kantavan kroppansa ylpeydellä - minkälainen se sitten onkaan. Tottakai, jos olet oikeasti ylipainoinen ja se uhkaa terveyttäsi, niin olisi viisasta miettiä tulisiko asialle tehdä jotakin. Mutta ihan oikeasti, te monet "kesäkuntoa" tavoittelevat omaatte jo oikein hyvän kesäkropan.

Joten vinkkini kaikille kesäkuntoa tavoitteleville: laita bikinit päälle ja kesäkuntosi on valmis!

Ps. Kylie Cosmetics arvonnan voittajaksi valittiin Sofia T. ja häneen on otettu yhteyttä s-postitse ja huulikiilto on matkalla uudelle omistajalleen :)

Iloa ja energiaa loppu viikkoon teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hyvä postaus. Olen niin samaa mieltä!

  VastaaPoista
 2. Heeei, Sanni!
  Onko sulla uusi blogi jossain, vai oletko lopettanut kirjoittamisen?
  Miten treeneissä menee?
  - Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Pahoittelut, että nyt vasta saat vastauksen... niinkuin huomata saattaa, niin bloggeria en ole aikoihin avannut!

   Jollain tapaa bloggaaminen ei tunnu enää olevan osa elämääni ja uusien postauksien miettiminen meni pakko pullaksi. Saa nähdä, jos jossain vaiheessa taas aktivoidun tähän touhuun :)

   Elämäntapa on toki pysynyt samana, toki muutamat sairastelut viimeaikoina jarruttaneet treenejä mutta muutoin mennyt oikein hyvin! :)

   Poista
 3. Hei, Sanni!
  Oletko lakannut bloggaamasta, kun ei ole päivittynyt pitkään aikaan?
  Blogisi on niin hyvä ja inspiroiva! Toivoisin jatkavasi bloggaamista! :)
  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Blogi on kyllä jäänyt elämästäni, jollain tapaa en enää saa tästä yhtään kiinni vaikka välillä pieni pilkahdus bloggaamisen halusta nouseekin! Saa nähdä, että tulisinko vaikka silloin tällöin tänne jotakin päivittelemään? En tiedä :) ehkä... toivottavasti!

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kaikki typerät ja herjaavat kommentit menevät suoraan roskapostiin!
-
Kiitos paljon kivasta kommentista! ♥️